Nieuwe zonwering plaatsen

maart 10th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe zonwering plaatsen

Het lijkt net lente, de zon schijnt namelijk vol op! Dat is niet altijd even fijn, de zon kan uw woning snel opwarmen. Dat wilt u graag tegen gaan, als het buiten warm is, wilt u het binnen lekker koel hebben. Dat kunt u creëren door zonwering op te hangen. Zonwering is er in veel verschillende soorten en maten. U kunt namelijk kiezen uit zonneschermen, markiezen, rolluiken, knikarmschermen en screens. Dat zijn allemaal vormen van zonwering voor op uw woning. Sommige schermen kunt u binnen in het huis laten plaatsen en zullen weinig ruimte in nemen, dan hebben wij het over de rolluiken en screens die u voor uw ramen kan laten zakken. De andere vormen kunt u buiten boven uw raam laten plaatsen en kunt u uit laten rollen als de zon fel schijnt.

Rolluiken

Zoals u hier boven kunt lezen, worden rolluiken voor uw ramen gemonteerd. Deze kunt u dan met de hand of automatisch laten zakken, dat is afhankelijk van het soort. Deze schermen nemen weinig ruimte in en kunt u zelfs in uw kozijn laten plaatsen. Dat moet u wel door een expert laten doen, dan is het resultaat het mooiste. In vergelijking zijn de rolluiken en screens goedkoper dan de andere vormen van zonneschermen.

Zonneschermen

De zonneschermen kunnen u zowel binnen al buiten verkoeling geven van de zon. De zonneschermen worden boven uw raam gemonteerd en kunt u uit laten rollen om uw woning te beschermen tegen de warmte van de zon. De zonneschermen komen in verschillende varianten, zo heeft u de markiezen, knikarmschermen en de standaard zonnescherm. Markiezen zijn koepelvormige schermen die u vaak op wat oudere gebouwen ziet. Deze geven uw huis wel bescherming tegen de zon maar geeft niet genoeg ruimte voor u om er onder te gaan zitten. Als u dat graag wilt, kunt u het beste een knikarmscherm of een zonnescherm aanschaffen. Deze kunt u aan laten meten op de breedte van uw raam en kunt u ook met verschillende motieven verkrijgen.

Bron: Zonwering Expert

« Alle informatie over een infrarood sauna
Mijn vriendinnen daten »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts