Schutting kopen

maart 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Schutting kopen

Schuttingen
Met de zomer definitief op komst is het op de zaterdagochtend weer klussen geblazen! Schuttingen, tuinmeubelen, het schilderwerk, alles wordt weer onder handen genomen om ook deze zomer weer heerlijk te kunnen genieten van luxe buitenleven.

Schutting kopen
Een schutting kopen is vaak een relatief grote investering van enkele honderden tot duizenden euro’s. Daarom is het goed van tevoren te bedenken welke eisen u stelt aan een schutting. Hoelang moet de schutting meegaan? En wat voor ‘looks’ moet de schutting behouden onder weersomstandigheden? Een relatief goedkope variant is het plaatsen van een vuren schutting, die u zelf kunt schilderen om rotting te voorkomen. Op deze manier gaat uw schutting minstens 15 jaar mee. Een hardhouten of Douglas schutting heeft van zichzelf al meer hoogwaardige kwaliteiten, en hoeft dan vaak ook niet behandeld te worden.  Onder invloed van het weer verhard hardhout, en wordt de kleur wat grijzer. Vindt u dit niet mooi? Spuit de hardhouten schutting dan elk voorjaar even af met de hogedrukspuit, en breng een beschermende primer aan voor kleurbehoud.

Schutting plaatsen
Bent u zelf niet zo handig, maar wilt u toch graag een nieuwe schutting? Tegenwoordig zijn er veel (ook online) bedrijven die een complete aanbieding op maat kunnen doen voor aanlevering én plaatsing van uw schutting!

« trendhout dealer
Houten schutting »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts