Werken in de cloud via Daemen-ICT.nl

maart 26th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Werken in de cloud via Daemen-ICT.nl

U heeft vast weleens gehoord van ‘het nieuwe werken’. Deze manier van werken wint steeds meer terrein binnen de zakenwereld en geeft aan dat u en uw personeel werken in de cloud. Het werken met een private cloud heeft veel voordelen; zo zijn er niet langer grote investeringen nodig op het gebied van technologie, maar volstaat slechts een simpele computer met internetverbinding. Dit scheelt uiteraard flink in de kosten. Bovendien hoeven er ook niet langer software licenties aangeschaft te worden, u betaald vaak een vast bedrag per maand voor de cloud hosting.

Voordelen van werken in de cloud

Een ander groot voordeel is uiteraard dat je gemakkelijk kunt werken vanuit huis of andere locaties. Opslagruimte is niet langer een probleem, de cloud opslag is uit te breiden naar eigen wens. Ook hoeft u niet langer bang te zijn bestanden kwijt te raken door defecte hardware, je bestanden staan immers veilig op de cloud server, die voldoende back-ups maakt. Een nadeel van het werken in de cloud is dat je zonder internetverbinding dus bijna niks meer kunt, u zult dus moeten zorgen voor een stabiele en betrouwbare interprovider. De cloud experts van Deamen Breda ICT helpen u graag met cloud hosting en al uw andere ICT problemen. Neem vrijblijvend contact met hen op via de telefoon of website; www.daemen-ict.nl.

« Norman lanceert Mobile Security voor Android
De voordeligste online parfumerie! »

Categorized Under

Computers en Internet

About Marcel

» has written 1685 posts