U wilt toch ook besparen op uw vaste lasten?

april 28th, 2014Reacties uitgeschakeld voor U wilt toch ook besparen op uw vaste lasten?

Iedere maand wordt u er weer mee geconfronteerd, de vaste lasten. Rekeningen van uw telefoon, internet, gas, water, elektra, etc. Veel mensen denken dat ze voordelig uit zijn bij hun aanbieders. In de praktijk blijkt dat er per jaar honderden euro’s bespaart kunnen worden op de vaste lasten. De organisatie Vaste Lasten Service kan u daarbij helpen.

Handige tips om te besparen

Een van de vaste lasten waarop u vaak veel geld kunt besparen is het internetabonnement. Bedrijven adverteren dagelijks met hoge downloadsnelheid en hier is natuurlijk een leuk prijsje aan gekoppeld. Maar bent u die hoge downloadsnelheid wel nodig? Voor gewoon internetgebruik is dit vaak niet het geval. Vaste Lasten Service kan u hierin persoonlijk adviseren.

Welke abonnementen heeft u allemaal?

In de praktijk zien we dat veel mensen niet weten welke abonnementen ze allemaal hebben? Tijdschriften, kansspelen en loterijen zijn standaard voorbeelden hiervan. U kunt ook zonder al die abonnementen. Niet dat u ze allemaal moet afschaffen, maar leest u al die bladen eigenlijk wel en heeft het prioriteit? Hierop kunnen de maandelijkse lasten aanzienlijk verlaagd worden.

Hoe werkt Vaste Lasten Service?

De organisatie Vaste Lasten Service zet voor u alle vaste lasten op een rij en maakt, samen met u, een goede prijsvergelijking. De prijzen verschillen per aanbieder enorm en dit brengen wij voor u in kaart. Een medewerker van Vaste Lasten Service komt graag bij u op bezoek om ook uw vaste lasten te verminderen. U bespaart zo maandelijks vele euro’s.

« Local Scope voor al uw seo oplossingen
Moederdag 2014 »

Categorized Under

Financien Huis, Tuin en Keuken

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts