elektricien nodig in enschede en omgeving

mei 4th, 2014Reacties uitgeschakeld voor elektricien nodig in enschede en omgeving

Een auto elektricien enschede nodig ? zal zijn gereedschap ruilen voor wandelschoenen dit weekend op de Three Peaks Challenge te nemen ter nagedachtenis aan zijn vader.

Akhtar Ali , die eigenaar is van Short Circuit Auto elektricien Enschede Electrical Services in Batley zal op de slopende uitdaging over de Dales , die Whernside , Ingleborough en Pen – y – ghent dekt nemen .

Hij werd geïnspireerd op de wandeling te nemen elektricien Enschede ter nagedachtenis aan zijn vader , Bostan , die stierf aan longkanker in 2003.

Akhtar , 37 , zei : ” Mijn vader erg ziek en bracht ongeveer drie weken in Kirkwood Hospice .

” Het personeel was geweldig en zien wat ze elektricien Enschede gaan door om mensen te helpen , is het altijd in mijn gedachten om iets te doen .

“Het is hun begrip over wat mensen doormaken en dat betekent zo veel voor iemand die niet lang te leven . ”

Akhtar zal worden vergezeld door zijn elektricien Enschede zakenpartner , Hitesh Patel , voor de 23 – mijl tocht op zaterdag.

Akhtar zei: “We zijn echt uit naar de uitdaging . Zowel van ons hebben gelopen rond vier of vijf avonden per week om te proberen elektricien Enschede onze fitness- up .

” We hebben gedaan een beetje hardlopen, joggen en wandelen . We hebben iets gedaan om die donner kebab vandoor ! “De business partners hopen om meer dan £ 1000 , die zal worden gedoneerd aan het hospice te verhogen .Akhtar elektricien Enschede nodigt ook iedereen die wil op de uitdaging aan te gaan om deel te nemen het paar dit weekend .

« Vloerverwarming voor nieuwbouw en renovatie
Goedkoop auto’s huren geen hogere wetenschap »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts