M-connect, uw koppeling tussen Magento en Dynamics NAV

mei 30th, 2014Reacties uitgeschakeld voor M-connect, uw koppeling tussen Magento en Dynamics NAV

Bent u op zoek naar Magento ontwikkelaars die een koppeling tussen uw Magento webshop en Dynamics NAV (Navision) kunnen realiseren?Ecomwise is uw professionele en ervaren partner. Wij kunnen u ondersteunen in de ontwikkeling van een B2B webshop en alle bijbehorende koppelingen en extensies die uw bedrijf voorbereiden op de toekomst.

Magento webshop en Dynamics NAV koppelen

Microsoft Dynamics NAV is een flexibele, zakelijke en krachtige oplossing voor ERP, het maakt uw medewerkers meer productief en kan meegroeien met uw bedrijf. Maak uw Magento webshop volledig geschikt voor e-commerce met een standaard oplossing om Dynamics NAV te koppelen aan Magento. Beheer met deze koppeling alle webshopinformatie rechtstreeks in Microsoft Dynamics NAV. Uw bedrijf wordt professioneler en richt zich meer op de toekomst wanneer deze koppeling is gerealiseerd. Met een koppeling tussen en Magento webshop en Dynamics NAV maakt u uw online bedrijf klaar voor de toekomst.

Waarom Ecomwise?

Een koppeling tussen een Magento webshop en Dynamics NAV hoeft niet duur te zijn. Wij hebben een standaard koppeling ontwikkeld die we voor u op maat maken. Doordat het niet vanaf het begin hoeft te worden opgebouwd bespaart u kosten met onze koppeling. Deze betaalbare oplossing bespaart tijd door het automatisch synchroniseren van uw klantengegevens. Contactpersonen, producten, kortingen en orders en verlaag hiermee uw operationele kosten.

Ecomwise is uw professionele en betaalbare partner op het gebied van de ontwikkeling van B2B webshops en bijbehorende extensies. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van de juiste koppelingen, en uiteraard van verschillende adviezen die uw e-commerce webshop verbeteren en voorbereiden op online groei.

« Kenzo parfums
Leuk voor in de slaapkamer »

Categorized Under

Carriere en Werk Computers en Internet

About Marcel

» has written 1685 posts