Stralingen en onze gezondheid

juni 3rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Stralingen en onze gezondheid

De laatste jaren zijn de mobiele apparaten om ons heen niet meer weg te denken. Iedereen loopt wel met een mobiele telefoon op zak of is bezig op de iPad of laptop. Alle restaurant en winkel bieden gratis Wifi aan en dit lijkt nog maar het begin te zijn. Maar welk effect hebben deze stralingen op ons lichaam? Is het schadelijk of valt het eigenlijk allemaal wel mee? In dit artikel gaan we daar verder op in.

Groeiend aantal gezondheidsproblemen

We kunnen het simpelweg niet ontkennen. De laatste twintig jaar zijn er meer gezondheidsproblemen dan voorheen. Wetenschap heeft onderzoeken gedaan naar de effecten van stralingen door draadloos mobiel verkeer. De meningen zijn verdeeld, maar het lijkt erop dat steeds meer studies aan kunnen tonen dat we de gevolgen onderschatten. Marc Schechtl, oprichter van Floww International, heeft al producten op de markt gebracht die schadelijke stralingen neutraliseren. Gebruikers van de Floww producten geven aan dat ze zich beter voelen dan voorheen. De meest voorkomende gezondheidsproblemen zijn:

– Concentratieproblemen
– Migraine
– Hoofdpijn
– Duizelingen
– Oogproblemen
– Verhoogde bloeddruk

Bovenstaande problemen komen vaak voor bij mensen die dagelijks veel achter de computer of laptop werken en altijd in het bijzijn zijn van een mobiele telefoon.

Waarom doen we er niks tegen?

Wanneer je dit leest vraag je je af waarom er nog geen acties ondernomen worden tegen mobiele telefoons. Het probleem is dat het wetenschappelijk nog niet is aangetoond dat het daadwerkelijk door mobiele telefoons komt. Alle studies die er tot nu toe geweest zijn geven aan dat de gezondheidsproblemen mogelijk door de mobiele telefoons komen. 100% zeker is het dus nog allemaal niet. Wie niet af wil wachten kan alvast gebruik maken van de Floww producten die misschien wel hun tijd vooruit zijn.

« DVD huren of een film downloaden?
Internet bellen TV vergelijken »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts