OranjeVM; Partner Pierre et Vancances Center Parcs

juli 13th, 2014Reacties uitgeschakeld voor OranjeVM; Partner Pierre et Vancances Center Parcs

Oranje Vermogensmanagement BV gaat optreden als verkopend partner voor de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Door beide partijen is overeengekomen dat OranjeVM zowel bestaande vakantiehuizen op de bestaande parken van de PVCP Groep mag aanbieden alsook de appartementen en cottages op de nieuw te ontwikkelen vakantieparken.

De directeur van OranjeVM liet weten; blij te zijn om “een-grote-vis-binnengehaald-te-hebben” en zegt verder; “terug te kunnen kijken op prettige en zakelijke onderhandelingen”. “De laatste vergadering in het Belgische Diegem was doorslaggevend, de voordelen van het “netwerk” van OranjeVM en de know-how van Pierre & vacances Center Parcs was de gezamelijke en leidende factor voor deze nieuwe partnerschap”

Ontvang op jaarbasis een gegarandeerd netto rendement van 5% op uw investering in een cottage met bijbehorend inventaris (excl. aankoopkosten). Een nieuw Center Parcs park in een actieve Duitse deelstaat; Het nieuwe Park Bostalsee wordt gerealiseerd in de Duitse Saarland, op korte afstand van de grens met Luxemburg, België en Nederland. Dankzij deze gunstige ligging in het hart van Europa bevinden 43 miljoen inwoners zich op minder dan 3,5 uur rijden van dit nieuwe Center Parcs park. Bostalsee, een fantastisch recreatiegebied; In het hart van een prachtig middelgebergte vormt de Bostalsee met een wateroppervlakte van 120 hectare één van de grootste meren in het zuidwesten van Duitsland. Gelegen in het natuurreservaat van Saar-Hunsrück is het een geliefde bestemming voor watersport en ontspanning. Jaarlijks bezoeken 650.000 dagjesmensen het meer. Deze aantrekkingskracht is te danken aan de mooi aangelegde oevers, wandel-en fietspaden maar bovenal de fraaie omgeving, rust en natuur.

« 4k gaming: De toekomst van computer gaming!
Distributie van uw goederen »

Categorized Under

Financien Reizen en Vakantie

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts