De kluts kwijt!

juli 15th, 2014Reacties uitgeschakeld voor De kluts kwijt!

Recent was ik op zoek naar een nieuwe leren tas en toen kwam ik een bijzonder woord tegen; de clutch tas. Ik was even in verwarring, want wat is in hemelsnaam een clutch tas. Ik ken het woord clutch van heel iets anders, namelijk de schakel clutch. Dit heeft te maken met het schakelen van de versnellingsbak van een auto en dus niets met tassen. Evengoed bestaat de clutch tas echt. Bij nadere research kwam ik er achter wat een clutch tas is. Een clutch tas is oorspronkelijk een tas zonder handvatten of hengsels. Een type tas dat natuurlijk niet te groot is en die je makkelijk met je mee kunt nemen. Of elke winkelier de clutch tas ook echt presenteert als een echte tas zonder handvatten waag ik te betwijfelen. Ik denk dat veel winkeliers elke kleine tas een clutch tas noemen, en wat maakt het uit als je op zoek bent naar een kleine handtas die je makkelijk mee kunt nemen naar een feestje. Clutch tassen kun je tegenwoordig overal kopen. Breng dit woord maar eens in in de Google zoekmachine en je krijgt direct een groot aantal resultaten. Keus te over dus. Vraag is natuurlijk wat het beste adres is voor een clutch tas. Ik weet het antwoord! Een kennis van mijn heeft niet zo lang geleden een geweldig mooie tas gekocht bij de leren tassen winkel van Chebello. Chebello is een mooie zaak voor woonaccessoires en lifestyle artikelen in het zuiden van Nederland. Ook voor leren tassen ben je hier aan het goede adres. Leren tassen van koeienhuid bijvoorbeeld. Chebello heeft tassen voor elke functie, bijvoorbeeld schoudertassen, handtassen en clutches. Ook hebben ze een groot assortiment portemonnees. Gezegd moet worden dat Chebello vooral een groot assortiment tassen van koeienhuid heeft. Zij hebben wellicht het grootste assortiment van Nederland. De tassen kun je prima online kopen, maar de echte liefhebber wil de tassen ruiken en voelen. Dat kan in de fysieke winkel van Chebello.

« Wat is lekker winkelen?
Leren tassen »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts