Rob ter Bekke als bruiloftsfotograaf

augustus 4th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Rob ter Bekke als bruiloftsfotograaf

Wij gaan trouwen! Heel leuk, heel spannend, maar na 3 jaar samen ga ik eindelijk met mijn mannetje trouwen en kunnen wij aan iedereen laten zien dat wij echt voor altijd samen blijven. Oh jongens, ik wist niet waar ik moest beginnen met het plannen van mijn bruiloft. Moest ik beginnen met het kiezen van een jurk of voor een trouwlocatie en zou die trouwlocatie dan ook de feestlocatie zijn? Ik wist niet dat wij over zoveel dingen na moesten denken voordat wij konden trouwen. Wauw, wat zijn er veel keuzes en mogelijkheden en dingen waar je rekening mee moet houden. Wat wij gelukkig wel snel samen besloten was welke bruiloft fotograaf wij zouden inhuren om foto’s te maken tijdens onze bruiloft, de receptie en het afsluitende feest op onze huwelijksdag.

Superfijne man

Rob was ook de fotograaf tijdens de bruiloft van mijn zus en zwager. Zij waren zeer over hem te spreken en hebben hem weinig gezien die dag. Dat vonden zij – en wij eigenlijk ook wel – heel fijn, omdat hij niet alleen foto’s van het bruidspaar maakt, maar ook van de gasten. Hierdoor kregen zij een compleet beeld van hun dag en zagen zij mensen op foto’s staan die zij maar weinig spraken tijdens het feest.  Dat willen wij ook! Daarom hebben ook wij voor Rob gekozen. Rob wordt onze  fotograaf bruiloft Amsterdam.

« Luxe tenten voor een luxe campeervakantie
Ontslag bij ziekte. Kan dat? »

Categorized Under

Relatie en Familie

About Marcel

» has written 1685 posts