Aanbesteden nu nog makkelijker

augustus 28th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Aanbesteden nu nog makkelijker

Niet dat aanbesteden een makkelijke klus is, want er moet aan een hoop gedacht worden. Er zitten een hoop regels aan een aanbesteding en er moet ook met veel rekening worden gehouden.

Het doen van een aanbesteding is vaak iets wat overheidsinstanties doen, want zij hebben vaak grote projecten zoals wegen en bruggen die gelegd en geplaatst moeten worden. Daarnaast moeten zij zich kunnen verantwoorden tegenover de burgers van wie zij het geld uitgeven. Dus de overheid heeft bepaalde verplichtingen als het gaat om geld uitgeven en het doen van projecten.

Het aanbesteden is net zoals de technologie met de tijd meegegaan. Zo had je vroeger nog geen zwart/wit televisie en zo heb je nu 3D televisies. En zo moest je vroeger naar de bank om geld over te maken en nu kan dat allemaal digitaal en dat is ook iets wat de bank stimuleert. Zo is het aanbesteden ook naar digitaal aanbesteden gegaan.

Nu kan je online een aanbesteding doen en dat kan door middel van een tool die is ontwikkeld door het bedrijf Qflow. Zij hebben een tool ontwikkeld die het aanbesteden een stuk makkelijker maakt, want de tool begeleid je door het gehele proces van aanbesteden voor beide partijen.

Er zijn namelijk bij aanbesteden twee partijen en dat zijn aan de ene kant de opdrachtgevers en aan de ander kant de inschrijvers. Deze tool genaamd E-tender helpt beide partijen stap voor stap om het proces door te gaan en alles kloppend te maken zonder iets over te slaan. Natuurlijk doet de tool niet de aanbesteding en er zal nog wel aan veel details moeten worden gedacht. Maar het is wel zo dat deze tool een goed hulpmiddel is om de aanbesteding in goede banen te laten verlopen.

Dus het aanbesteden is nu een stukje makkelijker gemaakt door de tool die ervoor zorgt dat er overzicht blijft en is tijdens het gehele proces.

« Wat betaal je nou echt voor het goedkoopste telefoon abonnement?
Verlenging laag btw tarief in de bouw »

Categorized Under

Carriere en Werk Financien

About Marcel

» has written 1685 posts