De iPhone 6 is uit, ga jij hem kopen?

september 11th, 2014Reacties uitgeschakeld voor De iPhone 6 is uit, ga jij hem kopen?

Onlangs is de iPhone 6 van Appel uitgekomen. Hij is nu nog niet in Nederland uit maar hij zal rond 26 september in Nederland te koop zijn. De verwachtingen zijn hoog en iedereen wil de iPhone 6 kopen. Maar als je de iPhone 6 wil kopen, waar moet je deze dan halen en met wat voor een abonnement? Geen zorgen en zoek niet meer verder. Je bent namelijk bij Castle Telecom aan het juiste adres.

De iPhone 6 kopen met een voordelig abonnement

De iPhone 6 is binnenkort verkrijgbaar in Nederland en je wilt hem dan ook gaan kopen. Maar als je dan de iPhone 6 koopt, welk abonnement moet je dan daarbij nemen? Een abonnement Tele 2 is dan een hele goede keuze.

Een abonnement Tele 2 brengt vele voordelen met zich mee. Naast dat je geen toestellease hebt, heb je gewoon bellen, smsen en internet uit 1 bundel en wordt er afgerekend per seconde.

Wil jij ook een iPhone 6 kopen met een abonnement Tele 2?

Heb jij ook besloten dat je een iPhone 6 gaat kopen samen met een abonnement Tele 2? Neem dan snel een kijkje op de website van Castle Telecom. Je sluit daar namelijk voordelige abonnementen af en je krijgt een geweldige service van ze. Heb je nog vragen over Castle? Neem dan snel contact met ze op!

« Ongediertebestrijding Enschede
Gehard glas bestellen voor je huis »

Categorized Under

Mobiel en Telecom

About Marcel

» has written 1685 posts