Partner Pierre & Vacances Center Parcs

oktober 6th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Partner Pierre & Vacances Center Parcs

Partner Pierre & Vacances Center Parcs

Oranje Vermogensmanagement BV treedt op als verkopend partner voor de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Door beide partijen is overeengekomen dat OranjeVM zowel bestaande vakantiehuizen op de bestaande parken van de PVCP Groep mag aanbieden alsook de appartementen en cottages op de nieuw te ontwikkelen vakantieparken.

De samenvoeging van het van origine Nederlandse Center Parcs met het Franse Pierre & Vacances heeft geleid tot groei en verdere ontwikkeling van deze succesformule.Het Center Parcs gevoel is bekend bij jong en oud. Of het nu gaat om een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, dineren in exotische sferen in het overdekte Market Dome of verblijven in een cottage met rust en privacy midden in de natuur. De gegarandeerde rendementen voor het nieuwe Center Parcs Park Bostalsee worden gegeven door Center Parcs Europa N.V. Een vertrouwd gevoel en de zekerheid voor een solide belegging. Group Pierre & Vacances is marktleider in Europa op het gebied van korte vakanties en toeristische formules dichtbij huis. Topaanbieder van resorts, recreatiewoningen, appartementen en hotels middels 7 verschillende labels door heel Europa. In Nederland is Group Pierre & Vacances vooral bekend met het label Center Parcs.

Invest in Center Parcs Ardennes – City of Vielsalm Belgium Refurbishment Project: Sunparks Ardennen

« Schilders
Belgie & Vermogensbeheer vergelijken »

Categorized Under

Financien

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts