Exclusieve-Pennen.nl, uw webshop voor exclusieve pennen

november 4th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Exclusieve-Pennen.nl, uw webshop voor exclusieve pennen

Bent u op zoek naar een exclusieve pen? Of een gegraveerde pen? Dan bent u bij de webshop Exclusieve-Pennen.nl aan het juiste adres. Laat u verrassen door het grote assortiment en de uitstekende service.

Verschillende merken

We hebben verschillende merken in ons assortiment, variërend van een Parker pen tot een ACME pen. Onze vier grootste merken zijn Parker, Acme, Sheaffer en Waterman. Daarnaast hebben we verschillende soorten pennen. We hebben rollerbal-pennen, gewone balpennen en vulpennen. We hebben ook navulpakketten beschikbaar mocht een van uw waardevolle pennen leeg zijn.

Graveren

Een pen graveren bij Exclusieve-Pennen.nl behoort ook tot de mogelijkheden. We hebben een selectie voor u gemaakt met de pennen die het best te graveren zijn, omdat dat niet bij elke pen mogelijk is. Zo helpen we u weer een handje vooruit. We graveren standaard blokletters, maar ook sierletters zijn mogelijk, al zijn die aanzienlijk minder leesbaar.

Voordelen van Exclusieve-Pennen.nl

Naast de uitgebreide mogelijkheden heeft Exclusieve-Pennen.nl een aantal belangrijke voordelen die de stap om te bestellen aanzienlijk verlagen. Ten eerste rekenen we geen verzendkosten. Daarnaast worden al onze pennen in een mooie verpakking verzonden zodat u hem direct cadeau zou kunnen geven. En heeft u vragen of opmerkingen? We staan voor u klaar! U kunt ons telefonisch en per mail bereiken, we reageren zo snel mogelijk, meestal dezelfde dag nog!

« Voetbalshirts ontwerpen; een nieuwe rage
Koeltransport kan veel goedkoper »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts