Huur een auto op Curacao

november 5th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Huur een auto op Curacao

Binnenkort ga je op vakantie naar Curacao en je hebt besloten dat een auto daar heel erg handig kan zijn. Je hebt helemaal gelijk, Curacao is het best begaanbaar met een auto (en dan het liefst met airco) zodat je van de prachtige omgeving kunt genieten zonder dat je levend verbrand in de auto, want de temperatuur kan nogal oplopen in bijvoorbeeld een stilstaande auto.

Waar huur ik een auto?

Een auto kun je huren bij veel verschillende bedrijven, bijvoorbeeld bij je vliegmaatschappij – die hebben vaak connecties met autoverhuurbedrijven – of bij plaatselijke verhuurders. Je hebt locals die auto’s verhuren en Nederlandse bedrijven die daar zijn gevestigd. Hou bij je keuze vooral rekening met de betrouwbaarheid. En ook met pechhulp. Het is vaak genoeg voorgekomen dat je pech hebt met de auto en vervolgens aan je lot wordt overgelaten omdat je dat niet hebt geregeld bij de verhuur. Het huren bij een Nederlands bedrijf wordt in de meeste gevallen geadviseerd. Zij kennen de Nederlandse standaarden en vaak is de verhuur ook top geregeld, bijvoorbeeld inclusief inzittendenverzekering, pechhulp en een TomTom zodat je overal snel geraakt. Hou rekening met een borg, want dat is in de meeste gevallen verplicht. Een auto huren op Curacao kan bijvoorbeeld betrouwbaar bij www.autohurenopcuracao.nl.

Waar rij ik heen?

Je kunt in Curacao alle kanten op, van boven tot onder het eiland. Op verschillende websites vind je routes die je af-moet-leggen als je over een auto beschikt. Je kunt naar de zoutpannen, naar de ezel- of struisvogelopvang en natuurlijk naar de prachtige stukken natuur die het eiland je te bieden heeft. Laat je verrassen en vooral: geniet!

« Zorg goed voor je Apple iPhone, bescherm hem tegen krassen
Wanneer ga je naar de psycholoog? »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts