Schoonmaakbedrijf Rotterdam

juli 27th, 2015Reacties uitgeschakeld voor Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Heeft u geen tijd om uw gebouw of huis schoon te maken, en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf rond Rotterdam met specialisten die veel ervaring en kennis hebben? Zoekt u dan niet verder.
RS cleaning heeft al meer dan 15 jaar ervaring, en verzorgt alle schoonmaakwensen die u heeft. Van ramen tot onder de vloer, zij weten wat ze moeten doen. Ze doen alle soorten schoonmaak, perodiek tot dagelijks, en houden rekening met uw persoonlijke wensen.
Ze hebben ook een actie gaande op dit moment. Als u nu een jaarcontract neemt, krijgt u een jaar gratis WC papier! Deze actie is maar voor een paar maanden geldig, dus maak snel uw beslissing!
Ook belonen ze tips. Als u een bedrijf kent waarbij ze misschien wel een jaarcontract kunnen scoren, laat het ze dan weten. Als ze uiteindelijk een contract tekenen, krijgt u een flinke vergoeding ervoor terug!
Dus waar wacht u nog op! Ze zijn niet alleen de beste in de regio, maar met alle leuke acties die rondom het bedrijf gaan, zijn ze ook nog de leukste en het meest diverse bedrijf van de omgeving.
U kunt vrijblijvend contact met ze opnemen, als u nog vragen heeft of een abonnement wilt afsluiten!

« Loodgieter in Voorburg
lang parkeren op Schiphol »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts