Lekker eten bij Pannenkoekenhuis Hengelo

augustus 19th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Lekker eten bij Pannenkoekenhuis Hengelo

Welkom bij het lekkerste pannenkoekenhuis van de omgeving Hengelo. Sinds bijna vijf jaar worden er heerlijke pannenkoeken gebakken door de koks. Het zijn populaire gerechten voor de hele familie. Het pannenkoekenhuis in Hengelo heeft een gezellige sfeer in het restaurant. Wil jij een pannenkoek met suiker, boter, honing of nutella? Wat je ook maar het liefst hebt op jouw gerecht is mogelijk. Er is namelijk een heel uitgebreid menu voor het diner. Maar daarnaast heeft het pannenkoekenhuis uit Hengelo ook gewoon frietjes en snacks. Elke maand zijn er acties voor jou. Bijvoorbeeld zijn er bij een feestje vanaf de vijfde pannenkoek de volgende voor de helft van het geld. Dit en nog meer zijn onder andere te vinden op de webpagina en op Facebook. Het pannenkoekenhuis van Hengelo voor jong en oud! Pannenkoekenhuis Hengelo is gevestigd in het centrum van de stad. Er is een groot terras waar u in de zomer buiten kunt zitten. Dus een perfecte plek voor als het zonnetje schijnt. Wil jij een tafel reserveren? Bel dan naar een restaurant. Ook is het mogelijk om dit via de website te doen. Het pannenkoekenhuis vlakbij Hengelo is geopend op elke werkdag en in het weekend! Jij bent van harte uitgenodigd.

« De mogelijkheden van Hovenier Hengelo
Biologisch kunststof productie »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts