Dakbedekking vervangen? |Loodgieter Centrale Den Haag

augustus 31st, 2016Reacties uitgeschakeld voor Dakbedekking vervangen? |Loodgieter Centrale Den Haag

Dakbedekking vervangen

  1. Bereken hoeveel dakbedekking u nodig heeft. Probeer hierbij rekening te houden met de omlijsting en randen van uw dak. Voor u de nieuwe dakbedekking aanbrengt is het belangrijk dat het schoon is van stof en vuil of nattigheid. Op deze manier kan de folie beter hechten.
  2. Rol het folie helemaal uit en laat dit 60 minuten rusten. Het is van belang dat je de folie gelijkmatig verdeeld over het gehele dak. Aan de andere zijde moet u evenveel overhouden. Vouw dit erna weer terug zodat het dak vrij wordt gemaakt en het gelijmt kan worden.
  3. lijm uw dak met speciale lijm. Deze kun je samen met een kitspuit zorgvuldig verdelen. Elke 50 cm kunt u deze kitlijnen precies recht op het dak spuiten. Met behulp van een smetlijn strakke krijtstrepen te tekenen, krijg je de kit goed recht. Het is mogelijk dat deze lijnen door het dak zichtbaar worden. probeer afstand te houden van de randen. Deze moeten later nog vastgehecht worden.
  4. Wanneer de kit is aangebracht kan het folie terug worden gevouwen. Gebruik een aandruk roller om het folie goed aan het dak te hechten. Wanneer dit is gedaan doe je hetzelfde bij de andere helft van het dak.
  5. Begin nu aan de randen. Het is bij de dakranden van belang om voldoende rechte strepen te maken. De hoeken kunt u als een puntzak vouwen om het waterdicht te krijgen.
    Betwijvelt u na het lezen van deze instructies of u dit zelf kan doen?Met een telefoontje met een loodgieter staat er eentje (met spoed) voor uw deur.

Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden Loodgieter Centrale Den Haag

« Ontwerp je eigen iPad hoes!
Rijschool Utrecht. »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts