De aanschaf van een tuinhuis

september 20th, 2016Reacties uitgeschakeld voor De aanschaf van een tuinhuis

Een tuinhuis is een mooie toevoeging aan de waarde en sfeer van uw achtertuin. Vergeet echter niet dat bij de aanschaf van een tuinhuis meer komt kijken dan alleen het neerzetten van dit houten blokhutje. Ga je het gebruiken voor opslag van materialen zoals hout en gereedschap, wordt het een extra leefruimte met een mooie buitenkeuken en lounge set of heeft u zelfs nog andere plannen voor het realiseren van uw tuinhuis? Vergeet dan niet dat er een aantal zaken komen kijken bij de aanschaf.

Een van de belangrijkste zaken waar je rekening mee dient te houden, is het verkrijgen van een vergunning. Hoe groot of klein uw nieuwe tuinhuis ook wordt, er kan een vergunning nodig zijn voor het plaatsen van een extra gebouw in uw tuin. Ga bij de gemeente informeren wat de regels en wetten zijn rondom het plaatsen van een tuinhuis, zodat je niet voor onverwachtse problemen komt te staan op het moment suprême. Er zullen vast ook wel mensen in de straat zijn die al een gebouw in hun tuin hebben neergezet, waar je ook weer de nodige informatie zou kunnen inwinnen. Het zou zonde zijn dat u een hoop tijd en moeite steekt in dit kostbare project en vervolgens uw huisje moet verplaatsen of zelfs verwijderen, omdat u zich niet aan de juiste regels heeft gehouden.

« Nazomeren in uw buitenkeuken
Welke keuken in Hengelo past bij u? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts