Wat komt er aan bod tijdens de reanimatiecursus in Enschede?

november 23rd, 2016Reacties uitgeschakeld voor Wat komt er aan bod tijdens de reanimatiecursus in Enschede?

Wat leert u bij een reanimatiecursus in Enschede? U leert hoe u moet handelen bij een hartstilstand of een circulatiestilstand. Onze erkende instructeur zal u leren hoe een hartstilstand herkent en wat u als eerste moet doen en met welk tempo u hartmassage moet geven en hoe diep het borstbeen moet worden ingedrukt. Samen met andere cursisten oefent u alle vaardigheden op oefenpoppen. Wanneer er een hartstilstand of een circulatiestilstand optreedt telt iedere seconde. Hoe eerder u handelt hoe groter het overlevingspercentage. Met iedere minuut die verloren gaat neemt het overlevingspercentage af met 10%. Veel werknemers volgen via het bedrijf waar ze werken een reanimatiecursus in Enschede, maar het is ook mogelijk om op eigen initiatief een dergelijke cursus te volgen. Want wist u dat diverse zorgverzekeraars een reanimatiecursus in Enschede vergoeden via de aanvullende verzekering. Kijk eens in uw polis onder het kopje preventieve zorg en wacht niet langer met aanmelden, want met uw vaardigheden kunt u mensenlevens redden. Reanimeren is niet heel moeilijk, maar het is wel belangrijk dat u voldoende uithoudingsvermogen hebt omdat het geven van borstcompressies behoorlijk inspannend is. Verder is het niet nodig om specifieke voorkennis te hebben om te mogen deelnemen aan de cursus reanimatie. Wat houdt u nog tegen?

« Geweldige vakantieparken in de Ardennen
Meer weten over KTM motoren? »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts