Lage BTW zorgt voor meer werk stukadoors Enschede

december 26th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Lage BTW zorgt voor meer werk stukadoors Enschede

Stukadoors uit Enschede kunnen weer rustig slapen, want vanaf komende maand zal er meer werk zijn dan de afgelopen jaren. Uit onderzoek is gebleken dat de tijdelijke btw-verlaging op de arbeidscomponent bij de verbouw en renovatie meer opdrachten oplevert voor de stukadoors uit Enschede en uiteindelijk dus ook meer omzet op moet leveren voor de werklieden. Een van de andere positieve bijkomstigheden is dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen en producten. Door deze innovatie zijn steeds meer eigenaren van woningen bereid om te investeren in hun woning door bijvoorbeeld te nieuwbouwen, verbouwen of te renoveren. Dit levert uiteraard weer meer werk op voor de stukadoors uit Enschede, waardoor ook zij weer steeds meer kunnen investeren.

De tijdelijke btw-verlaging heeft dus een positief effect op de omzet in de markt en de stukadoors uit Enschede krijgen langzamerhand weer meer werkzaamheden. Ook komen steeds meer stukadoors uit Enschede weer terug uit Duitsland, waar ze veel naar toe zijn getrokken. De werkzaamheden voor de stukadoors uit Enschede waren hier zo weinig, dat ze besloten om het elders te gaan zoeken. In Duitsland werd nog steeds veel gebouwd en hier was de vraag naar stukadoors nog steeds aanwezig. De stukadoors zijn inmiddels weer werkzaam in Enschede.

« Weekendje naar Praag boekt u hier goedkoop!
Koop de lingerie op het web en in de winkel »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts