Verleng de levensduur van je overheaddeuren

april 3rd, 2017Reacties uitgeschakeld voor Verleng de levensduur van je overheaddeuren

Overheaddeuren kunnen verschillende types deuren zijn. Roldeuren, snelloopdeuren, vouwhefdeuren, brandwerende schuifdeuren en industriedeuren vallen allemaal onder de categorie overheaddeuren. Overheaddeuren komen vaak voor in bedrijven met een groot magazijn waarbij continue goederen aan en afgeleverd worden. De overheaddeuren worden dan ook zeer intensief gebruikt. Daardoor kan er slijtage ontstaan. Ook kan er schade aan de deur ontstaan door bedrijfs- en transportongelukken. Dit doet allemaal af aan de levensduur van de deuren.

Hoe kan je de levensduur van je overheaddeuren verlengen?

Er zijn een aantal manieren waarmee je de levensduur kan verlengen. Omdat het natuurlijk onmogelijk is om schade of slijtage helemaal te voorkomen heeft ROMASS Business onderhoudscontracten uitgerold. Hiermee ontvang je periodieke onderhoudsbeurten en keuringen waarmee de kans op uitval van je deuren verkleint of zelfs voorkomen kan worden.  Daarnaast kan je de kwaliteit van de onderhoudsbeurten waarborgen door enkel gebruik te maken van VCA-gecertificeerde monteurs die werken volgens de Europese normen.

De onderhoudscontracten van ROMASS Business zijn er in verschillende maten. Zo bepaal je wat het beste past bij jouw bedrijf. Met de onderhoudscontracten van ROMASS Business ontvang je niet alleen onderhoudsbeurten waardoor je overheaddeuren langer zullen werken, maar ontvang je ook keuringen waardoor je voldoet aan de wettelijke eisen. Indien je dan toch een storing hebt, kun je snel bij ROMASS Business terecht en komt één van onze VCA-gecertificeerde monteurs zo snel mogelijk langs.

Voordelen van overheaddeur onderhoud

Naast het feit dat het wettelijk verplicht is om overheaddeuren jaarlijks te laten keuren en onderhouden levert het ook een aantal voordelen op. Allereerst zorgt jaarlijks overheaddeur onderhoud ervoor dat de deuren in topconditie blijven waardoor de kans op een storing wordt verkleind. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud en keuring ervoor dat de levensduur van uw deur wordt verlengd. Er ontstaat minder slijtage aan de onderdelen van een deur waardoor de deur langer mee gaat. Als laatste voordeel zorgt jaarlijks onderhoud voor een kostenbesparing. Onderdelen hoeven minder snel vervangen te worden en de kosten die komen kijken bij een storing worden verminderd.

Wil je een van onze adviseurs spreken voor meer informatie over onze servicepakketten? Vraag dan via de website een vrijblijvende adviesgesprek aan of neem contact met ons op.

 

« Houten kozijnen in Deventer op maat
Een stukadoor in Doetinchem voor de gehele Achterhoek. »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts