Een vakantiehuis in de Achterhoek op een speciale plek.

juni 24th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Een vakantiehuis in de Achterhoek op een speciale plek.

Er is oud gevallen kippenhok omgetoverd tot een mooi gerenoveerd vakantiehuis in de Achterhoek.  De vorige eigenaren hebben het jaren lang gebruikt voor het onderhouden van kippen.  Doordat er 2 kip soorten werden verkocht waren er ook 2 ruimtes. Nadat wij het gehele boerderij hebben gekocht zijn we begonnen met het verbouwen van het boerderij naar onze wensen. Tijdens de bouw van de boerderij wisten wij al dat het kippenhok een vakantiehuis moest worden. Na enkele jaren toen de vergunning rond was konden wij eindelijk beginnen met het renoveren van het kippenhok. Voor dit vakantiehuis in de Achterhoek hebben wij voor kwaliteit gekozen,  mooie landelijke keuken en woonkamer die grote ramen bevatten. Met veel buitenruimte midden in de natuur kunt u heerlijk genieten van de rust dat dit vakantiehuis in Achterhoek te bieden heeft. Wij hopen dat u na een verblijf bij ons nog een keer terug wilt komen om bij dit vakantiehuis in de Achterhoek uw vakantie door te brengen. Een vakantie bij ons is niet zomaar een vakantie maar eentje die u niet snel zal vergeten. Onze bezoekerrs komen helemaal tot hun rust en gaan daardoor met volle energie weer terug naar huis. Bel of mail gerust wanneer u nog vragen heeft over dit vakantiehuis in de Achterhoek.

« Voordelen van een hoverboard
Sneller een figuur met een Waist trainer »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts