Met de auto naar Monaco

januari 17th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Met de auto naar Monaco

Monaco is bij iedereen wel bekend. Vooral de casino’s in Monte Carlo en de GP staan centraal in dit land. Het ligt in het zuiden van Frankrijk en is met een auto prima aan te rijden in twee dagen. Heb je besloten om met de auto te gaan? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden om deze autorit. Aangezien je wel in een keer naar het land kunt rijden is het niet aan te raden. Je kunt beter onderweg stoppen om te overnachten als je veilig wilt rijden. Verder moet je de auto voorbereiden op deze rit. Ten eerste zul je wat tolwegen tegen komen. Neem dus genoeg muntgeld mee om dit snel te kunnen betalen. Je kunt opzich ook wel met een bankpas contactloos betalen om nog sneller door te kunnen rijden.

Verder is het aan te raden een Achteruitrijcamera te installeren in de auto. Heb je een vrij nieuwe auto? Dan zal die er al wel automatisch in zitten. Heb je dat niet, dan kun je een eigen Achteruitrijcamera kopen. Je koopt het dan in een set waar een camera en monitor in zit. De monitor plaats je op het dashboard zodat je kunt kijken wat er achter je gebeurd. Het voordeel is dat je dus makkelijk verkeer onderweg in de gaten kunt houden. Ook is het voor inparkeren erg fijn.

Eenmaal in Monaco aangekomen zul je waarschijnlijk in een hotel overnachten. Vaak hebben ze daar voldoende parkeerplaatsen. Echter, als je naar de binnenstad gaat van Monte Carlo dan zal het erg lastig zijn om een plekje te vinden. Er zijn boven de grond weinig plekken maar ondergrond is er meestal wel genoeg gelegenheid om te parkeren.

In Monaco zijn veel hotels te vinden. Als je het liefst niet zo veel wilt betalen is het aan te raden iets buiten het centrum te verblijven. Er zijn namelijk genoeg betaalbare hotels, maar in het centrum vind je alleen de vrij dure hotels en restaurants. Hier moet je het budget iets voor omhoog krikken.

« Therapie in Velp bij stress
Voordelen van springkussen verhuur Leiden »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts