Wacht niet te lang met uw gevelrenovatie

juni 22nd, 2013Reacties uitgeschakeld voor Wacht niet te lang met uw gevelrenovatie

Gevelrenovatie kan erg nuttig blijken, want vaak klaagt men over tocht, vocht of zelfs over stijgende energierekeningen. De gevel beschermd onze woning tegen vocht, maar ook tegen de kou. Bovendien beschikt de gevel over een extra laag isolatie waardoor er minder warmte verloren gaat. Als de gevel echter verslechterd dan zal ook de werkende kracht van de gevel aardig afnemen. Hierdoor kunt u last krijgen van vocht, tocht, maar ook van meer verlies van warmte waardoor u meer moet stoken om uw huis op temperatuur te krijgen. Met als logische gevolg dat de energierekening stijgt. Wacht dus niet te lang met het renoveren van uw gevel. U hoeft dit niet per se zelf te doen, u kunt gevelrenovatie ook prima aan een professional overlaten.

Ook in Antwerpen zijn er diverse bedrijven die gevelrenovatie Antwerpen erg serieus nemen en daarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Hierboven hebben we al even kort omschreven waarom gevelrenovatie zo belangrijk is. Hieronder sommen we een aantal punten op waaraan u kunt zien dat uw gevel toe is aan renovatie:

● De verf begint los te laten of begint scheuren te vertonen;
● Uw gevel brokkelt af, er laten stenen los of er komen scheuren in de stenen van de gevel;
● Het vocht wordt niet meer goed afgestoten door de gevel;
● De isolatie is aangetast waardoor er veel warmte verloren gaat via de gevel en/ of het dak;
● U kunt duidelijke vochtplekken ontdekken op de gevel.

Vertoont uw gevel één of meerdere van één van bovenstaande punten? Dan is het zaak dat u een professional in de arm neemt en uw gevel laat renoveren. Sluit desgewenst een onderhoudscontract af met het betreffende bedrijf om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Onderhoud van onze gevels wordt nog vaak onderschat, maar ook in het geval van gevels geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Bovendien is een goed onderhouden gevel een gezonde gevel en is een gezonde gevel verantwoordelijk voor het aanzien én de gezondheid van uw woning. En dat is ons inziens geen onbelangrijke taak.

« De nieuwste en leukste dobbelspelen online
Wat zijn de voordelen van een prepaid simkaart? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts