Rolluik maken bij ROMASS

maart 8th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Rolluik maken bij ROMASS

Professioneel rolluik laten maken bij ROMASS

Is jouw rolluik kapot en wil je deze laten maken door een erkende monteur? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Een kapot rolluik kan vervelende gevolgen hebben. Wij van ROMASS begrijpen dat je zo snel mogelijk een monteur wilt inschakelen om een rolluik te maken. Daarom staan wij 24/7 voor je klaar om een rolluik te maken. Onze monteurs hebben jaren lange ervaring in het maken van alle types en merken rolluiken. Daarnaast worden ze jaarlijks bijgeschoold over de nieuwste technieken en modellen. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat wij jouw type rolluik niet kunnen maken

Hoe vraag ik een rolluik reparatie aan?

Wanneer je jouw rolluik wilt laten maken door een van de monteurs van ROMASS kan je via de website een aanvraag indienen en via de telefoon. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een online aanmelding kan je via de website een formulier invullen. Een van de medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om een definitieve afspraak in te plannen. U ontvangt via de mail een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Wanneer je liever telefonisch een afspraak wilt maken kan je ons bereiken op 085-7822730.

 

Rolluik maken in Nederland

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan reparatiemonteurs zijn wij werkzaam in heel Nederland. Wij streven ernaar om binnen 2 en in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse te zijn om een rolluik te maken. Onze monteurs zijn woonachtig in heel Nederland waardoor wij in veel gevallen snel ter plaatse zijn. Hieronder vindt je een overzicht van een aantal steden waar ROMASS binnen 2 uur ter plaatse is:

  • Rotterdam
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Nijmegen
  • Schiedam
  • Amsterdam

Naast de bovenstaande plaatsen kan je ons ook inschakelen voor andere steden in Nederland.

Meest voorkomende storingen aan een rolluik

Door het intensief gebruiken van een rolluik kan er schade en slijtage ontstaan waardoor een rolluik niet goed meer kan functioneren. Bij elektrische rolluiken komt het vaak voor dat de motor kapot is of een of meerdere lamellen kapot zijn. Wanneer dit het geval is, adviseren wij om direct contact op te nemen met ROMASS om verdere schade te voorkomen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of telefonisch contact opnemen.

 

 

« Trends in de huizenmarkt
Tips voor zelfstandige schilder »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts