Nieuwe Samsung gadgets gepresenteerd

juni 25th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Samsung gadgets gepresenteerd

Samsung heeft op 20 juli 2013 tijdens een persconferentie twee innovatieve nieuwe gadgets gepresenteerd. Het gaat hierbij om een tablet die zowel op Android als op Windows 8 draait en een camera met verwisselbare lenzen die op Android draait.

Ativ Q, tablet op Android en Windows 8

De hybride tablet, die Samsung heeft aangekondigd, draait op twee besturingssystemen. Windows 8 en Android. Met een simpele klik kan er tussen deze 2 worden gewisseld. Het is daarbij ook mogelijk om bijvoorbeeld een Android app op het homescreen van Windows 8 te zetten waardoor het mogelijk is om snel vanuit een Windows-omgeving een Android app op te starten.

De Ativ Q, zoals de tablet heet, heeft een schermresolutie van 13,3 inch en de resolutie van 3200 bij 1800 pixels mag er ook wezen. De Ativ Q bevat een Intel Haswell-processor en heeft een dikte van 13,9 millimeter en een gewicht van 1,29 kilogram. Het scherm kan volgens Samsung zelfs in vol zonlicht worden gebruikt. Onderaan de tablet zit een scharnier. Door middel van schuiven komt er een toetsenbord tevoorschijn waardoor de tablet als Windows 8-laptop te gebruiken is. De tablet is op vele standen te gebruiken.

Android-camera Galaxy NX

Er zijn ook weer nieuwe Samsung tablet accessoires aangekondigd, waar een nieuwe camera. De Galaxy NX draait op Android-versie 4.2.2 en is de eerste Android-camera ter wereld die gebruikt kan worden met verwisselbare lenzen. Welliswaar van Samsung.

Al de 30 verschillende lenzen die Samsung heeft uitgebracht, kunnen worden gebruikt op deze Android-camera. De camera heeft een resolutie van 4,8 inch en bevat een snelle 1,6 GHz quadcore-processor. Video’s kunnen in full hd worden opgenomen.

Nieuwe Samsung accessoires

Aangezien er nu weer een nieuwe tabblad beschikbaar is, zijn ook weer nieuw Samsung accessoires beschikbaar. Bekijk onze webshop om deze accessoires te bekijken.

« Het belang van een CE-keurmerk
Kwaliteit data struikelblok bij vertrouwen in financiële instellingen »

Categorized Under

Computers en Internet Mobiel en Telecom

About Marcel

» has written 1685 posts