Verder naar de top met persoonlijke begeleiding

juli 17th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Verder naar de top met persoonlijke begeleiding

Verder naar de top met persoonlijke begeleiding


Executive Coaching geeft jou als bestuurder de kans om je persoonlijk te ontwikkelen met individuele groei en verbeterde prestaties als uitgangspunt.

Als Personal Coach help ik jou om jouw mogelijkheden in kaart te brengen, te analyseren en de passende keuzes te maken. Binnen een afgesproken tijdspad ontwikkelen we samen positieve veranderingen in je zakelijke leven.

Executive begeleider Johan ter Borgh

Sedert 2007 begeleid ik als Personal Coach personen die vooruit willen in het leven, of dat nu op werkgebied is, in hun privéleven of allebei. Mijn stijl van begeleiden is persoonlijk, betrokken en informeel, maar altijd pragmatisch en gefocust op resultaat. Door goed te luisteren en creativiteit toe te passen heb ik al heel wat mensen geholpen om hun doelen te bepalen én te bereiken. Mijn praktijk, professionele vaardigheden en kennis zet ik in om mensen geheel tot hun recht te laten komen.

Door de toegenomen vraag naar Personal Coach bied ik nu specifieke coachingstrajecten op maat voor professionals op directieniveau. Met een Executive Coach werk je aan een helder inzicht in je huidige situatie en ontwikkel je een duidelijk plan om je doelen te bereiken. De intensieve samenwerking gedurende een afgebakende periode biedt een duurzaam resultaat, doordat de benodigde acties direct toepasbaar zijn en afgestemd op jouw positie. Mijn werkwijze kenmerkt zich door inhoudelijke gesprekken waarbij ik als klankbord fungeer. Op deze manier nasporen we samen welke ontwikkeling gewenst is en op welke wijze deze het best gerealiseerd kan worden.

« Primeur! Jon Gabriel voor het eerst in Nederland!
Bereik je doelen met persoonlijke begeleiding »

Categorized Under

Carriere en Werk Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts