Dé trend op meubelgebied: de two-tone

juli 21st, 2013Reacties uitgeschakeld voor Dé trend op meubelgebied: de two-tone

Het is niet voor niets een trend geworden op meubelgebied: het two-tone bankstel. Two-tone houdt in dat een van de onderdelen van uw nieuwe bankstel in een andere kleur is afgewerkt. Bij veel van de modellen die verkrijgbaar zijn bij Seats and Sofas in Hengelo is dit mogelijk. Kom langs in de Megastore om te kijken of uw favoriete model ook een two-tone afwerking kan krijgen.

Two-tone is een trend op meubelgebied omdat het net weer even een persoonlijke touch geeft aan uw nieuwe bankstel. Veel bankstellen, natuurlijk ook bij Seats and Sofas, zijn voorzien van een effen kleur, waardoor ze soms niet erg opvallen. Een uitgesproken patroon op een bankstel, daar kunt u echter al snel op uitgekeken raken. Daarom is zo’n two-tone tegenwoordig ook zo populair.

Het is bij Seats and Sofas Hengelo niet alleen mogelijk het bankstel of de stoel af te laten werken in twee verschillende kleuren – kies daarbij bijvoorbeeld echt voor contrastkleuren of juist voor een subtiel verschil – maar ook in twee verschillende stoffen. Wilt u bijvoorbeeld de bank in een stoffen bekleding en bepaalde details in leer? Er is veel mogelijk! Kom naar de Megastore van Seats ans Sofas om u te laten informeren over de mogelijkheden van een two-tone bankstel.

« Mobiele airco’s
Rijdt u met plezier op de weg? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts