Rijdt u met plezier op de weg?

juli 22nd, 2013Reacties uitgeschakeld voor Rijdt u met plezier op de weg?

Er komen steeds meer jongeren die graag willen leren autorijden. Ze kunnen zich zo vrijer bewegen en kunnen wellicht zichzelf vervoeren tijdens een avondje stappen. Dit komt mede doordat er voortaan ook 16-jarigen mogen leren autorijden. Deze leerlingen mogen lessen volgen en opgaan voor het autorijbewijs, maar mogen pas alleen rijden vanaf hun achttiende. Voor hun achttiende moet er een bevoegd persoon naast hen zitten.

Steeds meer vraag

Door de komst van deze meer autobesturende leerlingen is er natuurlijk ook veel vraag naar autorijscholen. Erg fijn voor u, helemaal in deze tijd waarin het werk niet voor het oprapen ligt. Wel is er veel concurrentie op het rijinstructeur gebied omdat veel mensen voor zichzelf beginnen. Wilt u een nieuw baan en een nieuwe uitdaging aangaan? Dan is de opleiding tot rijinstructeur wellicht iets voor u.

Het is van belang om voor uzelf belangrijk of u echt aan de rijinstructeur eisen voldoet. U dient:

–          Geduldig te zijn

–          Het rijden op de wegen voelt voor u als een bevrijding

–          U houdt van het rijden op de weg

–          U bent flexibel

–          Bent niet van de 9 – 5 werktijden

–          Bent bereidt om leerlingen de fijne kneepjes van het vak te leren

–          Vind het leuk om mensen iets te leren

Tijdens een rijinstructeur opleiding krijgt u les van ervaren rijinstructeurs die u de belangrijke aspecten van het vak proberen bij te brengen. Daarnaast proberen ze u te laten zien dat je een beetje inschattingsvermogen dient te hebben omdat u tenslotte met verschillende typen mensen werkt. Allemaal mensen die op een andere manier iets oppakken.

Voor meer informatie…

Bent u benieuwd of een opleiding tot rijinstructeur iets voor u is? Bezoek voor meer informatie onze website.

« Dé trend op meubelgebied: de two-tone
Keukenrenovatie »

Categorized Under

Carriere en Werk Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts