Van nature dun haar?

juli 23rd, 2013Reacties uitgeschakeld voor Van nature dun haar?

Heeft u van nature al dun haar en ergert u zich hieraan? Of heeft u al van uzelf dun haar en heeft u ook nog eens last van kale plekken? Mensen hebben verschillende haarstructuren. De één heeft een dikkere haarstructuur dan de ander en de één heeft meer haar dan de ander. Niets erg aan, maar het wordt vervelend wanneer u van nature al dun haar heeft en ook nog last van kale plekken heeft want deze dan namelijk beter te zien in dunner haar dan in dikker haar.

Een oplossing om uw kale plekken of dunne haar te camoufleren zijn haarstukjes van echt haar die erin gezet worden. U heeft op deze manier een dikker ogende haarbos en het belangrijkste, uw kale plekken zijn bovendien nauwelijks of vrijwel niet zichtbaar. Wanneer u zo weinig haar en ook nog eens dun haar heeft is misschien een pruik een oplossing. Pruiken van echt haar zijn een oplossing zodat u eigenlijk niets meer aan uw haar hoeft te doen en u heeft geen last meer van kale plekken. Bovendien heeft u een mooi ogende haarbos.

Pruiken van echt haar hebben verschillende voordelen:

–          Ziet er natuurlijk uit

–          Je kunt er alles mee doen: wassen, föhnen, stijlen, krullen en verven

–          Alle kappersbehandelingen kunnen er op toegepast worden

–          U kunt vaak uw eigen kleur, lengte, structuur en dikte kiezen

–          Grotere duurzaamheid

Plezierige investering…

Wanneer u van nature dun haar heeft en u altijd al die volle haarbos heeft gewild, is een pruik van echt haar een goede investering. Het is misschien even een kostbare investering, maar u haalt er ontzettend veel plezier en vreugde uit. U zult zich zeker en bovenal tevreden voelen. Een investering waar u trots op bent!

 

 

« Toe aan vakantie?
Voordelen online tassen bestellen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts