Hoe strijk ik mijn overhemd?

juli 18th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Hoe strijk ik mijn overhemd?

Mijn overhemd strijken

Wie een beetje representatief voor de dag wil komen draagt een netjes gestreken overhemd, dat is zeker niet onbelangrijk. Of het nu gaat om overhemden op maat of een overhemd met stropdas. Echter strijkt u uw overhemd minder makkelijk dan een stel zakdoeken. Maar wanneer u een vaste volgorde aanhoudt komt het vast goed.

Stappenplan voor het strijken van een overhemd

Voor het strijken van bijvoorbeeld overhemden op maat kunt u een soort van stappenplan aanhouden zodat u zeker weten dat u netjes en representatief voor de dag komt. In ieder overhemd zit een label met daarop belangrijke informatie voor U begint met het strijken van uw op maat gemaakte overhemd. Op het label gaat u opzoek naar een afbeelding van een strijkijzer en kijkt u hoeveel stippen er in de strijkijzer staan. Op uw strijkijzer vindt u deze stippen ook, één stip, twee stippen en drie stippen. Zet het strijkijzer aan op de stand die aangegeven is op het label. Vervolgens wacht u met strijken tot dat uw strijkijzer op de juiste temperatuur is.

De stof van uw overhemd

Uw overhemden op maat kunnen verschillende stoffen hebben. De meeste overhemden kunnen aan de buitenkant gestreken worden, maar pas op met bijzondere stoffen. Bijvoorbeeld de heel gladde stoffen of wat stroeve stoffen kunnen verkleuren of zelfs beschadigen als deze in aanraking komen met een heet strijkijzer. Daarom is het belangrijk dat wanneer uw overhemd op maat een bijzondere stof heeft aan de binnenzijde wordt gestreken. Wanneer u klaar bent met strijken en het overhemd niet meteen aantrekt denk er dan aan om deze netjes op te hangen en niet in de kast te gooien.

« Autosloperijen in Nederland
Informatie over een echtscheidingsadvocaat »

Categorized Under

Mode en Kleding Opleiding en Educatie

About Marcel

» has written 1685 posts