Sleutels kwijt?

augustus 21st, 2013Reacties uitgeschakeld voor Sleutels kwijt?

U kent het wel. U bent uw sleutels kwijt. Het gebeurd iedereen ontzettend vaak. Het kunnen uw fietssleutels zijn, uw huissleutels of uw autosleutels. Voorkomen kunt u het kwijtraken van uw sleutels nauwelijks, waar u ze ook opbergt. Zelfs als u ze altijd netjes in bijvoorbeeld een kastje opbergt, kan het zo zijn dat u ze kwijt raakt doordat u ze onbewust toch op een andere plek legt. Echter kunt u uzelf wel een handje helpen door een extra sleutel te laten maken door een sleutel te laten bijmaken door een sleutelservice.

Is uw sleutel gebroken?

Ontzettend vervelend maar een sleutel kan naast kwijt zijn ook gebroken zijn. Dit is niet zo erg indien u een reserve sleutel heeft laten maken, maar vaak is dit niet zo. Zelfs als uw sleutel is gebroken kunnen wij u helpen. Onze sleutelservice kan u met advies en specialisme bijstaan.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

–          Sleutel verloren

–          Sleutel gestolen

–          Sleutel gebroken

–          Sleutels in verkeerde handen

–          Slot defect

–          Slot geforceerd

–          Sloten vervangen

–          Sloten gelijksluitend maken

–          Inbraak preventie

–          Totaal sluitplan voor uw bedrijf

–          Plaatsing kluis

Indien u uw sleutels nog heeft en deze niet gebroken of gestolen zijn, aarzel dan niet en laat een reserve sleutel maken. Het kost u weinig tijd waarna u tentijde u uw sleutel kwijt bent, enorm veel gemak van ondervindt. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken. Een sleutel bij laten maken door de sleutelservice wordt snel gedaan en daarnaast zijn de prijzen voordelig. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.

« Probeer vrijblijvend onze Tradesignalen
Zonder stress uw bruiloft regelen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts