Zonder stress uw bruiloft regelen

augustus 22nd, 2013Reacties uitgeschakeld voor Zonder stress uw bruiloft regelen

Een weddingplanner, iemand die beroepsmatig bruiloften organiseert. Hij of zij helpt u erbij om van uw bruiloft een feestje om nooit te vergeten te maken. Met een weddingplanner kunt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is wat u uiteindelijk een hoop stress bespaard. Bovendien wordt alles geregeld naar uw wensen. Met een weddingplanner hoeft u in principe alleen te bekijken of alles dat geregeld is naar uw wens is want de rest wordt voor u gedaan! U wilt toch geen stress voor de bruiloft?

Wat doet een weddingplanner:

–          Bezoekt trouwlocaties en geeft suggesties door

–          Maakt afspraken met locatie, cateraar, fotograaf etc

–          Houdt de afspraken gedurende de voorbereiding in de gaten en stemt deze af met de leveranciers

–          Stelt het draaiboek samen in overleg met jullie

–          Bezoekt regelmatig beurzen of staat er zelf op

–          Regelt de dingen achter de schermen in samenwerking met de eventuele ceremoniemeester en vooral heel veel werk uit handen

Wanneer u gaat trouwen kunt er voor kiezen om er een intiem feest van te maken of één grote bruiloft. Feestlocaties zijn vaak nog wel het belangrijkste waar het feest gehouden wordt. Een trouwlocatie kan namelijk van een grote toegevoegde waarde zijn om er zo’n prachtig feest van te maken. Een bruiloft kost enorm veel tijd en stress. Zou u het niet heerlijk lijken dat uw bruiloft tot in de puntjes geregeld wordt zonder dat u hier zelf echt naar om hoeft te kijken en wilt u hier hulp bij? Een weddingplanner helpt u graag bij uw trouwen!

« Sleutels kwijt?
Cijfers: autosloperijen in Nederland »

Categorized Under

Relatie en Familie Overig

About Marcel

» has written 1685 posts