Elektrische rolluik reparatie uitvoeren? Schakel een ervaren monteur in voor het specialistisch werk

december 21st, 2020Reacties uitgeschakeld voor Elektrische rolluik reparatie uitvoeren? Schakel een ervaren monteur in voor het specialistisch werk

Het kan altijd voorkomen dat een elektrisch bedienbare rolluik stuk gaat. Dit kan door een ongelukje gebeuren, weersomstandigheden of door slijtage en intensief gebruik van een rolluik. Misschien denkt u wel van, dit kan ik zelf snel en eenvoudig oplossen. Maar dit is in de meeste gevallen helaas niet zo. Het repareren van een elektrisch bedienbaar rolluik is specialistisch werk. Kleine reparaties zoals het aandraaien van een aantal schroeven of het schoonmaken van het pantser zijn eenvoudig zelf uit te voeren. Maar wanneer het gaat om een elektrisch bedienbare rolluik adviseren we in de meeste gevallen om een specialist in te schaken met de juiste kennis. Kleine mankementen zoals het vervangen van lege batterijen zijn eenvoudig zelf op te lossen. Echter wanneer het luik nog steeds niet reageert na het vervangen van de batterijen, dan wordt het tijd om een rolluiken monteur in te schakelen. Nu hebben we alvast wat voorwerk gedaan en gezocht naar bedrijven die u kunt inschakelen. Uit ons onderzoek is gebleken dat u het beste de rolluiken bedrijf ROMASS kunt inschakelen. Zij voeren reparaties uit in heel Nederland en beschikken over universele onderdelen die ervoor zorgen dat ze alle merken en typen elektrisch bedienbare rolluiken kunnen maken.

Expertise

Elektrisch bedienbare rolluiken zijn namelijk voorzien van geavanceerde technieken, die voortdurend in ontwikkeling is. De monteurs van ROMASS zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast hebben zij voldoende expertise in huis om ook oudere systemen te repareren. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelen worden ze regelmatig getraind.

Veiligheid

Buiten de complexheid van de besturingssystemen van dergelijke rolluiken is er nog een reden waarom u de reparatie van uw luik beter over kunt laten aan een vakman. Het kan namelijk onveilig zijn om zelf aan de slag te gaan. Zo moet de rolluik bak aan de buitenkant los gemaakt worden. Als u hier niet handig mee bent kan dit gevaarlijke situaties opleveren omdat rolluiken vaak op de eerste verdieping geplaatst zijn. Om gevaarlijke situaties te voorkomen is het dan ook verstandig om een specialist het ”gevaarlijke” werk te laten doen.

Elektrisch rolluik reparatie

Als u twijfelt of je zelf uw rolluik kunt herstellen, schakel dan een bekwame technieker in. De techniekers van ROMASS kunnen alle soorten elektrische rolluiken van alle merken herstellen waarbij de rolluik bak aan de buiten kant geplaatst is. Zij hebben de know-how en ervaring om op een veilige manier uw elektrisch bediende luik weer goed werkend te krijgen. Via www.romass.nl/rolluiken-repartie-nederlandkunt u snel en eenvoudig online een interventie melden. U moet een aantal stappen doorlopen in ons online formulier om een melding te maken. Onze planning neemt dan zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch uw probleem melden? Dat is ook geen probleem. U kunt onze klantenservice bereiken via: 085-7822730.

 

« Waarom regelmatige controle van een dock shelter belangrijk is
Service en controle industriepoort laten uitvoeren door erkende techniekers »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts