Waarom regelmatige controle van een dock shelter belangrijk is

oktober 20th, 2020Reacties uitgeschakeld voor Waarom regelmatige controle van een dock shelter belangrijk is

De laadsystemen in het pand van uw firma werken snel en goed. Zo goed, dat u nadenkt over een uitbreiding. Wellicht bent u aan het twijfelen of u er goed aan doet om dockshelters te plaatsen bij uw docksystemen? Wij hebben 3 voordelen voor u op een rij gezet.

Energiezuinig

Door de verbeterde afdichting van de laadruimte, is er minder energieverlies tijdens het laden en lossen. De warmte of kou (in het geval van bijvoorbeeld opslag van levensmiddelen) kan simpelweg niet naar buiten, dit bespaart kosten.

Verbeterde arbeidsomstandigheden

Doordat kou en tocht tegengehouden worden door de goede afdichting van een dockshelter, zullen de arbeidsomstandigheden van uw personeel verbeteren. Zij zullen u dankbaar zijn wanneer u kiest voor een goede afsluiting van de openingen bij de laadbruggen.

Bescherming tegen weersinvloeden

Samenhangend met de voorgaande voordelen, biedt de afsluiting ook een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden. Wind en regen hebben geen kans om binnen te dringen. Dat scheelt in de kosten van verwarming (of koeling al naargelang welke producten u in uw bedrijfspand opgeslagen hebt of produceert) en zorgt op zijn beurt tevens voor goede werkomstandigheden.

Misschien hebben deze voordelen u over de streep getrokken en wilt u een dockshelter aanschaffen. Misschien wilt u graag nog meer informatie. Kijk in beide gevallen op de website van ROMASS Business. Daar vindt u naast uitleg over de diverse mogelijkheden ook uitleg over het afsluiten van onderhoudscontracten waardoor uw firma voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en uw arbeiders steeds veilig hun werk kunnen blijven doen.

Waarom is regelmatige dockshelter controle belangrijk

Mocht u al in het bezit zijn van een dockshelter wilt u zo lang mogelijk van de bovenstaande voordelen profiteren. Om hier zo lang mogelijk van te kunnen profiteren, is regelmatige controlere erg belangrijk. Door regelmatig na te lopen of alles nog goed functioneert en er geen slijtage is ontstaan, voorkomt u dat u niet meer kunt profiteren van de voordelen. Daarnaast zorgt regelmatig controle en onderhoud ervoor dat de kans op een storing afneemt en de levensduur van de shelter wordt verlengd.

Mocht u een ervaren monteur willen inschakelen om uw dock shelters te controleren kunt u contact opnemen met de klantenservice van ROMASS Business. U kunt ze bellen op 085/7822730 of via de website uw gegevens achterlaten en dan neemt de klantenservice contact met u op.

« Veren sectionale poort gebroken? Laat uw veren snel vervangen
Elektrische rolluik reparatie uitvoeren? Schakel een ervaren monteur in voor het specialistisch werk »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts