Service en controle industriepoort laten uitvoeren door erkende techniekers

januari 27th, 2021Reacties uitgeschakeld voor Service en controle industriepoort laten uitvoeren door erkende techniekers

Keuring en controle van industriepoorten

Veiligheid voor alles. Dat geldt voor alle processen in uw firma. Uiteraard bent u fier, dat u alles op een rijtje hebt wanneer het gaat om veilig werken. Al uw processen zijn uitgeschreven, veiligheidsmaatregelen zijn getroffen en uw medewerkers zijn op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften. Ook de naleving van alle regels wordt nauwkeurig gemonitord. Misschien is er toch iets dat e aan uw aandacht is ontsnapt. Wat veel ondernemers namelijk vergeten, is het jaarlijks laten keuren en controleren van hun industriepoorten.

Periodieke keuring en controle verplicht

Waar u wellicht niet van op de hoogte bent, is dat het jaarlijks keuren van overheadpoorten verplicht is voor ondernemingen. Volgens de gestelde Europese wetten voor bedrijven en de Arbeidsinspectie bent u, als ondernemer, verplicht om industriepoorten en laadsystemen jaarlijks te laten keuren door gecertificeerde professionals. Tijdens het risico, inventarisatie en evaluatie (RI &E) procedure die bedrijven verplicht zijn om uit te voeren moet de jaarlijkse keuring en controlere van bedrijfspoorten zijn opgenomen. Dit om de veiligheid van werknemers te kunnen blijven waarborgen en om de kans op bedrijfsongelukken met een bedrijfspoort te verkleinen.

Serviceovereenkomst

Om firma’s te ontzorgen voor de jaarlijkse controlebeurt van de poort, biedt ROMASS Business serviceovereenkomsten aan. Als u een serviceovereenkomst afsluit bij ROMASS Business kunt u rekenen op gedegen onderhoud en controle van alle cruciale onderdelen van uw industriepoorten en laadbruggen. Onze ervaren techniekers controleren de complete werking van de installaties en alle afstellingen. Deze erkende vakmannen voeren alles uit volgens de wettelijke richtlijnen. Niet alleen zullen uw bedrijfspoorten veilig te gebruiken zijn, uw firma voldoet tevens aan de wettelijke keuringsverplichting.

Voordelen van een onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract vertrouwt u het gehele beheer van uw bedrijfspoorten en toegangssystemen zorgeloos toe aan ROMASS Business. Onderhoudsbeurten en keuringen kunnen door u zelf ingepland worden en in het geval van storingen wort er snel een technieker ter beschikking gesteld. Wij zijn bij urgente storingen in 90% van de meldingen binnen 2 uur op locatie. Onze hitrate bij het herstellen van een storing is 90 %. Wij werken met universele A-kwaliteit onderdelen waardoor wij alle merken en typen poorten kunnen herstellen en onderhouden. Het voordeel van periodieke onderhoud en controle is dat de kans op uitval van de industriepoorten wordt verkleind. Buiten dat alles, voldoet uw firma aan de wettelijke verplichtingen. Maar wellicht het allerbelangrijkste, uw poorten zijn veilig te gebruiken!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de jaarlijkse controle van je industriepoort? Neem dan een kijkje op www.business.romass.be of neem telefonisch contact op. Onze klantenservice is bereikbaar op: 078/ 484996.

« Elektrische rolluik reparatie uitvoeren? Schakel een ervaren monteur in voor het specialistisch werk
Bier aanbiedingen Coop »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts