Auto is rijp voor de sloop; wat kan je er nog aan verdienen?

augustus 29th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Auto is rijp voor de sloop; wat kan je er nog aan verdienen?

In de meeste gevallen zul je niet heel veel geld meer krijgen voor een auto die je naar de sloop van Van der Ven Auto’s brengt. Het aantal euro’s dat je nog voor de sloopauto zult ontvangen hangt erg af van de conditie van het voertuig. Ook de plaats van beschadigingen is van invloed op het geld dat je nog voor de auto kunt ontvangen. Als een kant van de auto hopeloos kapot is kun je de onderdelen van de andere zijdes nog wel gebruiken.

Hoe kan een autosloperij geld verdienen aan het slopen van auto’s?

De onderdelen van een auto hoeven na een ongeluk niet allemaal kapot of beschadigd te zijn. De mensen die bij de sloperij werken kijken welke onderdelen van de auto zij nog kunnen gebruiken. Vervolgens halen ze die onderdelen uit de auto en bieden ze deze weer te koop aan. Als vervolgens iemand de onderdelen van de sloperij opkoopt dan verdienen zij hier weer geld mee.

Wat gebeurt er als alle bruikbare materialen uit de auto zijn gehaald?

Als alles wat nog gebruikt of verkocht kan worden uit de auto is gehaald dan kan het echte slopen van de auto beginnen. Deze wordt in een grote pers tot een klein stukje schroot geperst en daarna is er van de auto niet veel meer over. Ook dat kleine stuk schroot kan nog wat geld op leveren bij de schroothandelaar die het stuk schroot van de sloperij overkoopt.

« speeltoren
Voordelig autorijden dankzij het duurzame autodemontage bedrijf »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts