Gratis sloopauto ophaalservice

oktober 9th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Gratis sloopauto ophaalservice

Het laten ophalen van je auto hoeft geen geld te kosten. Het kan zelfs geld opleveren en soms is het ook zo dat je enkele honderden euro’s kunt krijgen voor het verkopen van je auto. Een ander belangrijk punt is voor veel mensen: kan mijn auto gratis worden opgehaald. Bij veel sloperijen is dat mogelijk. De meeste sloperijen doen dit kosteloos, maar er zijn ook bedrijven die hier een vergoeding voor vragen. Dit zal geen indrukwekkend hoge vergoeding zijn, maar wanneer je hierop kosten kan besparen, dan doe je waarschijnlijk liever zaken met een bedrijf waar geen kosten zijn voor het ophalen van een voertuig.

De meeste sloperijen halen dagelijks vele sloopauto’s op door heel het land. Een dienstverlening die vanzelfsprekend lijkt, maar bij lange na niet door ieder autodemontage bedrijf wordt gedaan. Dit heeft te maken met de kosten. Een sloopauto ophalen kost toch aanzienlijk wat geld, want de wagen moet ergens in Nederland worden opgehaald en naast dat dit brandstof kost, zal een sloperij ook een medewerker nodig hebben om de sloopauto op te halen.

Direct het vrijwaringsbewijs
Spreek vooraf een vergoeding af, zodat dat daar geen misverstanden over bestaan. Het is ook belangrijk om voldoende informatie te verstrekken aan de sloper, zodat ze precies weten met welke auto ze van doen hebben. Nadat de vergoeding is geregeld voor je schade- of sloopauto wordt ook het vrijwaringsbewijs afgegeven. Dit wordt in vrijwel alle gevallen ook gedaan door de autosloperij. Het enige wat je dan hoeft te doen is het stopzetten van de verzekering.

« Therese van den Hurk
Foto op linnen »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts