Het gemak van een sloopauto laten ophalen

april 18th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Het gemak van een sloopauto laten ophalen

Als uw auto naar de autosloperij moet is dit vaak toch nog onverwachts. U weet dat uw auto al wat ouder is, maar wanneer zich dan ineens een kostbare reparatie voordoet, zult u een beslissing moeten nemen; houden of wegdoen?

Oude auto verkopen

Kiest u ervoor om uw auto uiteindelijk toch maar weg te doen, want de kosten worden te hoog voor de oude auto, dan kunt u er gewoon voor kiezen om uw auto gratis te laten ophalen door een autosloperij. Dergelijke diensten van de erkende autosloperij zijn gratis en leveren u uiteindelijk dezelfde prijs op voor uw auto, als wanneer u zelf langs zou gaan bij een autosloperij.

Veel consumenten zijn hiermee niet bekend blijkt in de praktijk!

Welke autosloperij?

Bij voorkeur kiest u natuurlijk voor een autosloperij die is aangesloten bij de R.D.W. Deze autosloperij biedt u direct een vrijwaringsbewijs en zal uw auto terstond afmelden bij de R.D.W. Dit is belangrijk, want hierdoor bent u niet langer de wettelijke eigenaar van de auto. Wordt uw auto opgehaald, dan zal de chauffeur in kwestie u direct een vrijwaringsbewijs afgeven, evenals een contant uitbetaling voor uw auto.

Autosloperij 123 – Autos

De RDW erkende Autosloperij ‘123 Autos’ levert haar diensten binnen de hele randstad, van Amsterdam tot Rotterdam en alle hiertussen gelegen plaatsen. Laat uw auto gratis ophalen en ontvang een goede prijs voor uw auto! Uw auto kan binnen enkele uren, tot uiterlijk 24 uur na afspraak worden opgehaald. Aan u de keuze. Daarnaast kunt u kiezen voor een contante uitbetaling, of een spoedbetaling via de bank. Binnen een paar uur kan de verkoop een feit zijn. U kunt hen altijd benaderen voor vrijblijvende informatie over hun beste bod! Ga hiervoor naar: Hoeveel is uw auto waard!

Ontvangt u elders een nog hoger bedrag voor uw auto? Geef het vrijblijvend door en wellicht kan het bedrag nog overboden worden!

Wat doet u met het vrijwaringsbewijs?

U zult een origineel en een kopie vrijwaringsbewijs ontvangen. Het origineel houdt u zelf en het kopie stuurt u op naar uw autoverzekeringsmaatschappij, hiermee wordt de huidige autoverzekering omgezet dan wel beëindigd.

Bezoek Autosloop 123 – Autos online – Of bezoek de Facebook pagina! 

Liever direct telefonisch contact?

BEL 0657 1827 92

123 – Autos is 6 dagen per week geopend, van 08.30 uur tot 19.00 uur. 

« De kosten voor een kwalitatief vloerkleed
Galaxy S3 reparatie Haarlem »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts