Ook zo benieuwd wat een auto privé leasen voor u betekent?

september 17th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Ook zo benieuwd wat een auto privé leasen voor u betekent?

Heeft u al eens gehoord van het fenomeen privé lease? Door middel van het betalen van een laag bedrag per maand rijdt u in een vrij nieuwe auto. Wilt u ook binnen de kortste keren nagestaard worden op de weg omdat u in zo’n prachtige nieuwe auto rijdt? Dat kan natuurlijk. Daarvoor moet je meer weten over privé auto lease. Bezoek daarvoor eens onze website of lees dit artikel verder.

Goedkoop privé een auto leasen

Een Volkswagen Up als particulier leasen bij een maatschappij is al mogelijk vanaf € 155 per maand. Dit is een zeer laag bedrag – in deze kosten zit vrijwel alle vaste lasten inbegrepen: denk dan aan motorrijtuigenbelasting en de wettelijk verplichte WA, WA casco of all-risk verzekering.

Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhouds- en reparatiekosten deze kosten zitten tevens in het leasebedrag inbegrepen. Ook voor particulieren valt er veel voordeel te behalen bij private leasing van een voertuig. Je rijdt in een zeer recente wagen voor een vast lager maandbedrag dan van vele andere vormen van autorijden.

Auto leasen privé mag een beter imago krijgen

Private lease heeft het imago van een lening: je zit lange tijd vast aan hoge kosten en uiteindelijk betaal je veel te veel. Dat is tegenwoordig echter niet meer het geval. Door concurrentie zijn prijzen sterk gedaald en krijg je geen BKR-registratie meer aan je broek!

Als jezelf een auto aanschaft draai je op voor, ten eerste de catalogusprijs, maar daarnaast ook alle overige kosten waaronder wegenbelasting, assurantiën. In zijn totaal komt dit neer op enkele duizenden euro’s. Bij privé leasen van een auto betaal je natuurlijk maandelijks honderden euro’s per maand maar in totaal komt dit onderaan de streep van de berekening op hetzelfde neer. Dit wordt namelijk gecompenseerd door de onverwachte kosten die bij privé lease niet aanwezig zijn.

Verschil koopauto en leaseauto

Bij een koopauto heb je allerlei onverwachte zaken zoals autoreparatiekosten en onderhoudstarieven. Dit kan uiteindelijk prijziger uitvallen. Bij privelease weet je precies waar je aan toe bent. Vooraf bespreek je met de leasemaatschappij alvast een leasebedrag, wat nooit verandert. Voor een vast bedrag per maand rijd jij zorgeloos in een gloednieuwe auto!

« Benieuwd wat een auto privé leasen u voor voordelen biedt?
Tips om te flirten via whatsapp »

Categorized Under

Financien Maatschappij

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts