Grootste duurzame gebouw

februari 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Grootste duurzame gebouw

Een trend van tegenwoordig is om uw bedrijf of woning zo ecologisch mogelijk te bouwen. Ecologisch bouwen wordt ook wel duurzaam bouwen genoemd. Dit omdat ecologisch bouwen als doel heeft om het pand zo duurzaam mogelijk te bouwen. Zowel de ontwerpfase, de bouwfase, de gebruiksfase en zelfs bij de sloopfase richt men zich op duurzaamheid. Gezien het feit dat het tegenwoordig een stuk slechter gesteld is met het milieu, is het dus belangrijk dat er veel ecologisch gebouwd wordt.

Grootste duurzame gebouw

Het grootste duurzame gebouw in de wereld staat hedendaags in Taipei, Taiwan. Dit gebouw heeft bovendien een LEED-certificaat wat staat voor: Leadership in Energy & Environmental Design. Het gebouw is gebouwd om te laten zien dat het tegenwoordig economisch zeer goed gaat in Taipei en heeft de naam Taipei 101 gekregen. En nee, het gebouw is niet 101 meter hoog, want dit gebouw is een stuk groter. Het gebouw is namelijk 508 meter hoog, minus de antenne is het duurzame gebouw 449 meter hoog.

Bent u ook iemand die duurzaam denkt, en wilt u graag een gebouw laten bouwen? Laat deze dan biobased bouwen door de specialisten op het gebied van duurzaam bouwen. Iedereen wilt toch graag zijn steentje bijdragen aan een beter milieu?

« Voordelig schoenen kopen bij Zalando
Kronen en bruggen mogelijkheden »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts