Kronen en bruggen mogelijkheden

februari 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Kronen en bruggen mogelijkheden

Er zijn enorm veel mogelijkheden in de tandheelkunde. Het gebit is dan ook een belangrijk onderdeel dat noodzakelijk is voor een aantal zaken. Hierbij kunt u natuurlijk denken aan het kauwen van eten. Dit is belangrijk om eten goed te kunnen verteren.

Onderhoud van het gebit

Uw gebit onderhouden en er voor zorgen dat het zo gezond mogelijk blijft is erg belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen klachten ontstaan aan het gebit en dat u zonder moeite gebruik kunt maken van het gebit. In sommige gevallen kan het toch zo zijn dat problemen ontstaan. Dit kan echter ook worden veroorzaakt door een ongelukje waardoor de tanden beschadigd kunnen raken. De oplossing hier voor is een kroon.

Kronen

Het plaatsen van kronen wordt gedaan wanneer een tand beschadigd is of wanneer er kronensprake is van slijtage. De kroon wordt dan boven op de tand geplaatst, dit is dus ook wel zichtbaar. Een kroon bestaat uit een hele harde stof, namelijk glazuur. Er zal speciaal voor u een ontwerp worden gemaakt dat perfect aansluit op uw tand of kies. Kronen zorgen er dan ook voor dat de tanden weer een stuk langer mee kunnen en tevens beschermd worden. Neem een kijkje op kronen-vink-dental.nl om alle mogelijkheden te bekijken.

« Grootste duurzame gebouw
Vaststellingsovereenkomst is de populairste ontslagroute »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts