Een houten keuken kopen

september 18th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Een houten keuken kopen

Het kopen van een keuken is leuk en spannend. Het is altijd afwachten hoe de gekozen keuken tot zijn recht komt in je huis. Goed oriënteren van te voren en beslagen te ijs komen kan je een hoop ellende besparen. Laat je goed adviseren door een gedegen keuken verkoper en niet door een prijsvechter die meerdere keukens op een dag dient te verkopen omdat anders zijn target niet behaald word.

Ik zelf ben ontzettend fan van opmaat gemaakte keuken, nu wordt natuurlijk bijna elke keuken wel op maat gemaakt. Maar ik bedoel eigenlijk een stuk vakwerk, handgemaakt robuuste houten keuken. Keuken van massief hout en geen keuken van spaanplaat met een fineer laagje erop geplakt. Deze keukens zijn natuurlijk wel een stuk duurder maar kwalitatief ook vele malen beter dan een fineerkeukentje.

Een aantal tips als je een keuken gaat kopen:

  • Zorg dat je van te voren goed voorbereidt bent
  • Kies voor een keuken ontwerp op maat, er zijn keukenverkopers die je keuken in 3D kunnen teken zodat je een beter beeld krijgt.
  • Vraag je af of je voor een korting gaat of voor een eerlijke prijs. Helemaal met echte kwaliteitskeuken is het verstandiger om te gaan voor een eerlijke prijs dan voor een flut korting.

Een keuken aanschaffen is niet niks, maar als je goed voorbereidt ben kan het best leuk zijn!

« Vrouwen versieren te leren?
Het op de juiste manier gebruiken van LED Lampen in huishoudens »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts