Een kamer in nijmegen gezocht

september 19th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Een kamer in nijmegen gezocht

Er komt een moment dat je kinderen het huis uitgaan. Mijn dochter opperde altijd al ik ga buiten de deur studeren. De keuze viel op een economische opleiding in Nijmegen, een verstandige keuze als je het mij vraagt want we verwachten toch dat onze kinderen ons sponsoren in onze oudedagsvoorziening .Afijn mijn dochter gaat studeren in Nijmegen en het was al snel duidelijk dat ze op kamers moest. De verbinding tussen Hengelo en Nijmegen is prima maar niet voor elke dag dat kost te veel tijd. Er moest worden gezocht naar een kamer.  Of in een studentenhuis of gewoon een nette kamer, het moest een nette kamer worden. Dat betekende dat papa maar opzoek moest gaan naar de kamer, tenslotte moest ik ook zelf de kamer betalen dus dat was een logische stap.

Het vinden van een kamer in  Nijmegen?

Maar denk je dat het makkelijk was om een kamer te vinden in Nijmegen? Absoluut niet! In ieder geval niet voor de prijs die ik in gedachte had. Uiteindelijk is het me wel gelukt bij een plaatselijke makelaar die keurige kamers verhuurde. Kamer beheer service Nijmegen, een keurig bedrijf waar ik met een goed gevoel een kamer voor mijn dochter durfde te huren.

Nu zit mijn dochter op kamers en hebben mijn vrouw en ik van maandag tot vrijdag het heerlijk rustig. Al moet ik zeggen dat ik haar ook wel mis.

« Een airport transfer
Vlaggenmast kopen: Twee opmerkingen bij de aankoop van een vlaggenmast »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts