Knisperend haardvuur en een glas wijn.

juni 28th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Knisperend haardvuur en een glas wijn.

Knisperend haardvuur en een glas wijn, dat is het idee wat ik heb bij een gezellige koude winteravond. Maar daarvoor ontbrak iets in onze woonkamer: een houtkachel.  Ik heb een houtkachel altijd al erg warm en gezellig gevonden en het werd tijd om er zelf een aan te schaffen.  Het lijkt me zo gezellig om hem lekker aan te zetten terwijl het buiten koud is. Een ideale winteravond toch?

Ik kocht hem bij Nordic Fire

Na even zoeken op internet en vergelijken vond ik mijn ideale houtkachel bij Nordic Fire. Een mooi merk, met kachels die passen in elk interieur. Dit vond ik belangrijk want als ik eenmaal iets koopt, wil ik dat het goed is. Ik vond een model van Nordic Fire wat precies in ons interieur past, en niet te groot of te klein is. Hij is gemakkelijk te onderhouden, en mocht er wat stuk gaan dan verleent Nordic Fire de service die ik nodig heb.

Inmiddels is de kachel geïnstalleerd en tel ik de dagen af tot het weer kouder wordt. Soms zet ik hem stiekem zelfs op een zomerdag aan omdat ik de sfeer zo gezellig vindt. Ik zou iedereen een houtkachel aanraden van Nordic Fire.

« Met een automat maakt u uw auto nog unieker
Super service bij Van Veen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Relatie en Familie

About Marcel

» has written 1685 posts