Vrouw kiest trouwauto Friesland

oktober 21st, 2014Reacties uitgeschakeld voor Vrouw kiest trouwauto Friesland

Onlangs zijn mijn broer en schoonzus getrouwd op een prachtige locatie in Friesland. In een mooi oud kasteel is zowel de huwelijksvoltrekking als de receptie in de avond geweest. Als kleine zusje was deze dag voor mij extra spannend, omdat ik ook één van de twee ceremoniemeesters was. Hierdoor wist ik van alle plannen en verrassingen af en zo wist ik ook welke auto mijn schoonzusje had uitgekozen. Dat vind ik ook zo bijzonder aan mijn broer en zijn vrouw: zij draaiden de rollen om en zo koos zij de trouwauto Friesland en hij koos de tafelschikking. 

Echt een exclusieve auto

Ik moet wel zeggen dat mijn schoonzusje een goede smaak heeft als het gaat over trouwauto’s, zij heeft echt een mooie auto uitgekozen! Ik ben niet zo thuis in merken en modellen, maar het was een prachtige blauwe oldtimer waarmee zij mijn broer bij ons ouderlijk huis heeft opgehaald. Een mooie auto die stiekem ook paste bij haar boeket, daar hebben wij samen naar gekeken. Dat viel iedereen op, dat deze exclusieve auto bij haar bloemen paste.

Zelf ook kiezen

Zelf ben ik voorlopig nog niet van plan om te gaan trouwen, eerst moet ik nog een vent vinden, Máár, als ik die heb gevonden, weet ik waar ik naartoe moet voor mijn exclusieve auto huren!

« Luchtdichtheid en dampregulering belangrijke factoren bij spouwmuurisolatie
Wat is nu de allerbeste mannier om te stoppen met roken? »

Categorized Under

Reizen en Vakantie Relatie en Familie

About Marcel

» has written 1685 posts