Tijden bijhouden met de juiste software

september 23rd, 2013Reacties uitgeschakeld voor Tijden bijhouden met de juiste software

Als je aan een project aan het werken bent, is het belangrijk je tijden bij te houden. In sommige gevallen moet dit namelijk worden gefactureerd aan de opdrachtgever. Je moet dan natuurlijk wel precies weten hoelang je met iets bent bezig geweest, en dit eventueel ook kunnen aantonen. Als je in een projectgroep werkzaam bent is dit nog belangrijker. Het overzicht kan voor de project manager snel onoverzichtelijk worden. Met TimeTell software voor tijdsregistratie kan alles netjes worden bijgehouden. Tijden van jezelf, medewerkers etc.

Inplannen personeel

Naast het bijhouden van de tijden, kun je natuurlijk ook het personeel en werknemers inplannen. Je krijgt een overzicht wat makkelijk door iedereen kan worden bekeken. Zo heb je als manager direct een overzicht in wie er vandaag aanwezig is, en waar hij of zei zich mee bezig aan het houden is. Zeer handig, en het bespaart enorm veel tijd. Waar jij als project manager nooit genoeg van lijkt te hebben!

Ziekte en schuiven met personeel

Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat er iemand ziek is. Vervelend, maar met de juiste software kan alles netjes worden bijgewerkt, en kan er heel eenvoudig worden geschoven met het personeel. Het opvangen van ziekte en verlof wordt zo een eitje! De tijden van uw personeel, en het inplannen worden zeer eenvoudig en zorgen dat u zich kunt bezighouden met uw core activiteiten.

« Op zoek naar de brievenbus
Kickboxen Utrecht echt super! »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts