Tips bij het vinden van de juiste spijkerbroek

september 27th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Tips bij het vinden van de juiste spijkerbroek

Voor veel vrouwen is het een hele klus om de goede spijkerbroek te vinden.

Daarom een aantal tips bij het vinden van de juiste spijkerbroek.

–          Stretch is het magische woord: een goede stretch broek maakt een groot verschil. Het zorgt er namelijk voor dat de jeans goed aansluit, niet enorm strak zit en niet te erg gaat uitlopen

–          Donkere kleuren: donkere kleuren kleden af. Een lichte jeans kan ervoor zorgen dat je heupen twee keer breder lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Curves zijn mooi, maar toch leggen wij vrouwen er liever niet de aandacht op. Hetzelfde geldt voor wassingen. Deze kunnen je benen lelijk maken

–          Koop de kleinste maat: het is belangrijk bij het kopen van een juiste spijkerbroek dat je deze op zijn strakst. Wanneer je een spijkerbroek aan hebt, de rits en knoop nog dicht kunnen en je ook nog kunt lopen, dan heb je de goede maat.

–          Bootcut of rechte pijp: wanneer je een goed gevuld achterwerk hebt is het een minder goed idee om een skinny jeans te dragen. Deze legt namelijk het accent op de billen, heupen en bovenbenen. Je kunt dan beter voor een bootcut of een spijkerbroek met een rechte pijp kiezen

–          Hoge gecentreerde zakken: zakken die laag op de spijkerbroek zitten, geven je billen een uitgezakt effect. Zakken die meer aan de buitenkant zitten, zorgen ervoor dat het lijkt alsof je erg brede billen hebt.

Ben jij op zoek naar de geschikte spijkerbroek en wil je daar graag hulp bij? De kledingwinkel in Eerbeek geeft je het juiste advies zodat je tevreden naar huis kunt gaan. Bekijk voor meer informatie de website.

 

 

 

 

 

 

 

 

« De juiste ruglengte, mouwlengte en overhemd lengte
New Yorker online shop Deutschland »

Categorized Under

Maatschappij Overig

About Marcel

» has written 1685 posts