white wash en je meubels

oktober 1st, 2013Reacties uitgeschakeld voor white wash en je meubels

Je steeds meer het gebruik van white wash voor meubels. Ook steeds meer meubelfabrikanten gebruiken white wash. Het is helemaal de kleur van nu op het gebied van inrichting. Een aantal jaren geleden heb ik een prachtige antieke servieskast geërfd. Een echt antieke kast dus de kleur was erg donker. De kast stond lange tijd op zolder omdat ik de kleur niet mooi vond. De kast zelf is echt prachtig. White wash leek me een mooi idee, maar omdat ik zoveel waarde aan de servieskast hecht wilde ik wel graag dat het goed gedaan werd en of het überhaupt wel mogelijk was om white wash te gebruiken. Daarom heb ik eerst om informatie gevraagd en de kast laten zien aan een vakman. Die vertelde me dat het wel degelijk mogelijk was en dat de kast na de white wash perfect bij mijn inrichting paste. De kast is nu een week terug en ik vind hem prachtig. De kleur is ontzettend modern waardoor het nu een moderne antieke kast is. Indien u ook een antieke meubels heeft en die niet bij uw inrichting passen kunt u ook white wash voor uw meubelen gebruiken. Ik ben in ieder geval dik tevreden.

« Kozijnen kopen met uitgebreid advies
Oranje Vermogensmanagement BV »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts